Team

Team

Προσκυνηματική ἐκδρομή στήν Ἱερά Μονή Αἰμυαλῶν Γορτυνίας πραγματοποίησε τό Κατηχητικό Σχολεῖο τοῦ Μητροπολιτικοῦ Ἱεροῦ Νοῦ Ἁγίου Βασιλείου Τριπόλεως σήμερα, Σάββατο 29 Ἀπριλίου 2017, μέ ἀφορμή τή λήξη τῶν μαθημάτων του γιά τό τρέχον Κατηχητικό Ἔτος 2016-2017. Μέ τή βοήθεια τοῦ Θεοῦ καί μέ τήν εὐχή τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, μία ἀκόμη κατηχητική περίοδος ἔφτασε στό τέλος της.

 

Σύσσωμη ἡ Κατηχητική Ὁμάδα, τά κατηχητόπαιδα, ἀλλά καί οἱ γονεῖς, μέ ἐπικεφαλῆς τόν Ἐφημέριο τοῦ Μητροπολιτικοῦ Ναοῦ π. Σωτήριο, τήν Κατηχήτρια κ. Ἀγγελική Χαϊδᾶ καί τίς συνεργάτιδές της, ἔφθασαν στήν ἱστορική Μονή Γεννήσεως τῆς Θεοτόκου Αἰμυαλῶν, κοντά στή Δημητάνα Γορτυνίας, ὅπου τελέστηκε ἱερά Παράκληση πρός τήν Ὑπεραγία Θεοτόκου καί στήν συνέχεια μίλησε στούς μαθητές καί τούς προσκυνητές κάποιος ἀπό τούς Πατέρες τῆς Μονῆς, ὁ ὁποῖος ἀναφέρθηκε στήν ἱστορία τοῦ Μοναστηριοῦ καί στήν ἀποστολή τοῦ μοναχισμοῦ στήν ἐποχή μας.
Μετά τό κέρασμα πού προσέφερε ἡ Μονή, τό Κατηχητικό Σχολεῖο ἐπισκέφθηκε τό φυσικό μουσεῖο ὑδροκίνησης στή Δημητσάνα, ὅπου οἱ μικροί μαθητές καί οἱ συνοδοί τους εἶχαν τήν εὐκαιρία νά γνωρίσουν παραδοσιακές τέχνες, μηχανήματα καί ἐπαγγέλματα, ὅπως ὁ νερόμυλος, ἡ νεροτριβή, τό βρυσοδεψεῖο, τό ἀποστακτήριο καί ὁ μπαρουτόμυλος, στά ὁποῖα ξεναγήθηκαν ἀπό τούς ὑπευθύνους τοῦ μουσείου.
Ἀφοῦ ἔπαιξαν διάφορα παιχνίδια, ἀπολαμβάνοντας τό ὡραιότατο φυσικό περιβάλλον, μέ τά μεγάλα δένδρα, τήν πλούσια βλάστηση καί τά τρεχούμενα νερά, οἱ μαθητές μέ τούς συνοδούς τους ἐπέστρεψαν στήν Τρίπολη. Ἡ Κατηχήτρια εὐχαρίστησε θερμά, τούς μικρούς μαθητές γιά τή συμμετοχή τους καί τούς ἀπέδωσε ἀναμνηστικά ἐνδεικτικά γιά τήν παρακολούθηση τῶν μαθημάτων τοῦ Κατηχητικοῦ μας Σχολείου. Εὐχαρίστησε, ἐπίσης, τούς γονεῖς, τούς συνεργάτες καί ὅλους τούς συντελεστές τοῦ Κατηχητικοῦ ἔργου καί εὐχήθηκε τήν ἑπόμενη Κατηχητική χρονιά, μετά τό καλοκαίρι, τόν ἐρχόμενο Ὀκτώβριο καί ἀπό τήν Κυριακή του Σπορέως, νά βρεθοῦμε ὅλοι μαζί, μέ ἀκόμη περισσότερους μαθητές τοῦ Κατηχητικοῦ Σχολείου, γιά νά συνεχίσουμε τό ὡραιότατο αὐτό ἔργο, τό τόσο σημαντικό καί τό τόσο ἀναγκαῖο καί ἀπαραίτητο στήν ἐποχή μας.
 

Τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 και ώρα 7:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Τελετή λήξης των κατηχητικών και των λοιπών δραστηριοτήτων του Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών. Για άλλη μια χρονιά με βαθιά την αίσθηση της ευθύνης για τη διάδοση της παράδοσης η ενορία μας τιμά την επέτειο της Αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως με εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του ναού.

Η Σχολή Παραδοσιακών χορών και η Χορωδία σας προσκαλεί σε ένα παραδοσιακό πανηγύρι όπου ομάδα νέων θα παρουσιάσει χορούς και τραγούδια από όλα τα μέρη της Ελλάδος. Κατά τη διάρκεια της γιορτής θα δοθεί κέρασμα στους παρευρισκόμενους.

Σας περιμένουμε όλους!

Με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μυτιλήνης κ.κ. Ιακώβου, πραγματοποιήθηκε το Λαμπροσάββατο 22 Απριλίου 2017 στο Κατοικητήριο της Αγίας Θωμαΐδος, στη Μυτιλήνη, για άλλη μια χρονιά, η Γιορτή Λήξης των  Ενοριακών Κατηχητικών Συνάξεων Αγίου Θεράποντα Μυτιλήνης.

Η Γιορτή περιλάμβανε:

 •   Πασχαλινό Όρθρο και Θεία Λειτουργία με λιτάνευση της εικόνας της Θεοτόκου, της επιλεγόμενης «ο της Αναστάσεως τύπος».
 •   Πλούσιο πρωινό, προσφορά των κυριών των Συνάξεων Κατηχητικού Λόγου και Αγιογραφικής Μελέτης.
 •   Συζήτηση με τους νέους της Σύναξης Φοιτητών Αγίου Θεράποντα.
 •   Ομαδικά παιχνίδια με τα παιδιά της Σύναξης Δημοτικού.
 •   Διανομή αναμνηστικών.

Η εκδήλωση έκλεισε αργά το μεσημέρι. Ο π. Αθανάσιος Γιουσμάς υπεύθυνος του όλου Ενοριακού έργου, στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στον Άγιο Απόστολο Ναθαναήλ, που γιόρταζε αυτήν την ημέρα. Κατέληξε με την ευχή «ο κόσμος που θα κοιτάζει στο εξής, όλους εμάς που συμμετείχαμε στις Ενοριακές μας Κατηχητικές Συνάξεις, να λέει ότι είπε ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός για τον Ναθαναήλ: Να ένας αληθινός Χριστιανός, στον οποίον κακή διάθεση και κακότητα δεν υπάρχει». Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, καθώς και τον κόσμο (παιδιά, εφήβους, νέους, φοιτητές και μεγαλύτερους)  που και αυτή τη χρονιά συμμετείχαν πληθωρικά και εντυπωσιακά στις Συνάξεις της Ενορίας. Όλες οι εισηγήσεις των Συνάξεων, είναι «ανεβασμένες» στην ιστοσελίδα της Ενορίας www.apostoli.org

1

2

3

4

Κείμενο: κ. Βασιλικής Γιαννουσά

Η γενέθλια γη του Ομηρικού Αχιλλέα υποδέχθηκε 1100 παιδιά και απόλαυσαν κάτω από την σκέπη της Εκκλησίας μας την καθιερωμένη εκδρομή τους

Η Ιερά Μητρόπολή μας θέλοντας να χαρούν τα παιδιά, των κατηχητικών συνάξεων του Νομού μας, διοργάνωσε την καθιερωμένη εκδρομή λήξης που γίνεται πάντα στο τέλος της Άνοιξης με τις ευλογίες του Σεπτού Ποιμενάρχου μας κ. Τιμοθέου. Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 με μεγάλη επιτυχία. Προορισμός για φέτος ήταν ένα καταπράσινο πάρκο στα φιλόξενα και πανέμορφα Φάρσαλα, μπροστά από το πολιτιστικό κέντρο. Με συνδιοργανωτή τον Δήμο Φαρσάλων.

 Γύρω στα 1100 παιδιά απόλαυσαν κάτω από την σκέπη της Εκκλησίας την καθιερωμένη εκδρομή τους.

 Ενθουσιασμός, κέφι, χαρά, ζωντάνια και συγκίνηση είναι διάχυτα παντού στην εκδρομή, όπου ολοκληρώνεται η φετινή κατηχητική χρονιά για τα παιδιά, με τις πιο γλυκές αναμνήσεις και πνευματικά εφόδια για όλη τους την ζωή.

 Την εκδρομή ευλόγησε και λάμπρυνε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος. Ο οποίος, στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Αριστομένη Καραχάλιο για την φιλοξενία και την άψογη συνεργασία για την πραγματοποίηση της φετινής λήξεως των Κατηχητικών σχολείων στο Δήμο Φαρσάλων.

 Ευχαρίστησε τα παιδιά και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο κατηχητικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, τον υπεύθυνο του γραφείου νεότητος π. Παναγιώτη Καλλιώρα που οργάνωσε με τους συνεργάτες του την εκδρομή λήξης, αλλά και με πνεύμα διακονίας προσφέρουν στο πολύπλευρο και ευθυνοφόρο έργο της νεότητος. Τους Ιερείς, τους Κατηχητές και τις Κατηχήτριες και τους συνεργάτες σε όλους τους τομείς για τον κόπο τους και για την συνεργασία όλη την χρονιά, καθώς και τους εθελοντές και εθελόντριες από τις συναντήσεις νέων της Καρδίτσας και του Παλαμά.

 Ευχαρίστησε επίσης τον κ. Ευστάθιο Μπαθρέλλο ιατρό παθολόγο του νοσοκομείου Καρδίτσας για την παρουσία του, το θεσσαλικό κέντρο αποκατάστασης Αρωγή στο Αγναντερό Καρδίτσας για την διάθεση του ασθενοφόρου, το κέντρο υγείας Φαρσάλων, το αστυνομικό τμήμα Φαρσάλων και τους χορηγούς: Κτήμα Αίγλη Φαρσάλων για την προσφορά κρουασάν σε όλα τα παιδιά, την επιχείρηση εμφιαλωμένου νερού Θεόνη για την προσφορά νερών σε όλα τα παιδιά, και την επιχείρηση χαλβά Φαρσάλων Καταραχιάς για την προσφορά χαλβά σε όλα τα παιδιά.

 Μετά την άφιξή όλων και τον σύντομο χαιρετισμό από τον Μητροπολίτη μας κ. Τιμόθεο και τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Αριστομένη Καραχάλιο, ακολούθησε σύντομη παρουσίαση της ιστορίας της πόλης των Φαρσάλων από την Διευθύντρια του ιδιαιτέρου γραφείου του δημάρχου Φαρσάλων κ. Βασιλική Νούλα. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με διάφορους ύμνους που έψαλλαν τα παιδιά της σχολής βυζαντινής μουσικής του παραρτήματος Φαρσάλων της Ιεράς Μητροπόλεως μας, υπό την διεύθυνση του καθηγητή του παραρτήματος Αρχιδιακόνου π. Θωμά Κάια. Στην συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε: Τραγούδια από την χορωδία των κατηχητικών συναντήσεων της πόλης της Καρδίτσας υπό την διεύθυνση του καθηγητή μουσικής και μαέστρου αυτής κ. Άγγελο Παλαπέλα. Ένα σύντομο θεατρικό από τα παιδιά των κατηχητικών συναντήσεων της Αρχιερατικής περιφέρειας Σοφάδων με την καθοδήγηση της κατηχήτριας πρεσβυτέρας Έλλης Γώγου-Τσιαντή. Τραγούδια από την χορωδία των κατηχητικών συναντήσεων του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων. Τραγούδια από την χορωδία των κατηχητικών συναντήσεων του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Φαρσάλων. Και τέλος μια γιορτινή νότα έδωσαν στην εκδρομή οι χορευτικοί σύλλογοι με τους παραδοσιακούς χορούς: Ο Σύλλογος Αργιθεατών επαρχίας Φαρσάλων ΄΄Παναγία Σπηλιώτισσα΄΄. Ο Σύλλογος ντόπιων Φαρσάλων, ο Σύλλογος Μικρασιατών Φαρσάλων και το χορευτικό του Δήμου Φαρσάλων.

 Τα παιδιά και οι γονείς χάρηκαν την παρουσία του Μητροπολίτη μας και συνομίλησαν μαζί του, εκφράζοντας την αγάπη στο πρόσωπό του. Ακόμη έπαιξαν κάτω από τα σκιερά δέντρα, έτρεξαν, γέλασαν, αστειεύτηκαν, έζησαν ανέμελα σε μια ατμόσφαιρα δόξας Θεού, χαράς και ευτυχίας.

 Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας πρόσφερε σε όλα τα παιδιά και τους κατηχητές αναμνηστικά δωράκια με πολλές ευχές για καλό και ευλογημένο καλοκαίρι.

 

004 Custom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

010 Custom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

011 Custom

013 Custom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

014 Custom

015 Custom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

016 Custom

017 Custom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

018 Custom

 

021 Custom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

022 Custom

025 Custom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

026 Custom

028 Custom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

030 Custom

032 Custom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

033 Custom

036 Custom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

049 Custom

051 Custom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

052 Custom

054 Custom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

058 Custom

061 Custom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

065 Custom

066 Custom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

072 Custom

074 Custom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

076 Custom

080 Custom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

083 Custom

086 Custom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

092 Custom

100 Custom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

109 Custom

110 Custom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

113 Custom

118 Custom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

121 Custom

138 Custom

141 Custom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

149 Custom

 

158 Custom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

161 Custom

 

182 Custom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

186 Custom

 

 

 

 

 

 

Το Σάββατο 6 Μάη 2017 πραγματοποιήθηκε η ολοήμερη εκδρομή των παιδιών των κατηχητικών συνάξεων της ενορίας Αγίου Νικολάου Περάματος στην Ι.Μονή Οσίου Παταπίου και στην αθλητική κατασκήνωση Sportcamp Λουτρακίου, με τη συνοδεία του υπευθύνου νεότητος π.Νεκταρίου Παπαδάκη και των κατηχητών-τριών.

Τα παιδιά γνώρισαν τον βίο και προσκύνησαν το σεπτό σκήνωμα του Οσίου Παταπίου και επιπλέον αντιλήφθηκαν ότι η άσκηση της ψυχής κατά Χριστόν επιφέρει την αναστάσιμη χαρά, σε όλους τους τομείς της ζωής, ακόμα και στην ομαδική ψυχαγωγία!

 

18361997 10213332030601492 1130231822 o

18405291 10213332033361561 1208982349 o

 

18378716 10213332011841023 2053991637 o

 

18362222 10213332023761321 1368228536 o

 

18362081 10213332020361236 1119158798 o

 

18339250 10213332013761071 1871457367 o

 

Την Κυριακή 14 Μαίου στις 7.00μμ στον προαύλιο χώρο του Ναού θα σας περιμένουμε στην γιορτή για την λήξη των μαθημάτων των κατηχητικών σχολείων!

Επίσκεψη στην Ενορία του Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας, πραγματοποίησε το Φροντιστήριο Υποψήφιων Κατηχητών της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, στο πλαίσιο του προγράμματος πρακτικής παρακολούθησης διεξαγωγής ενός μαθήματος, των μελών του δευτέρου έτους, το Σάββατο 29 Απριλίου 2016, το πρωί. Οι 50 περίπου Υποψήφιοι Κατηχητές του Φροντιστηρίου, συνοδευόμενοι από τον κ. Βιδάλη είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν  στους χώρους της Ενορίας και το νέο Αρχονταρίκι-Πνευματικό Κέντρο.
 
Στην αρχή ο Εφημέριος του Ναού (Υπεύθυνος Νεότητος και Φιλοπτώχου Ταμείου) π. Αντώνιο Χρήστου, καλωσόρισε και ενημέρωσε για την σχετικά σύντομη ιστορία της Ενορίας (από το 1935), το συνολικό λειτουργικό και ποιμαντικό ενοριακό έργο που επιτελείται και ειδικότερα και αναλυτικότερα για το πολύπλοκο ενοριακό νεανικό έργο και πως χωρίζεται σε τμήματα και τομείς.
 
Ο Νεανικός Τομέας, περιλαμβάνει 6 μεικτά τμήματα (νηπιακό, βασικό, κατώτερο και μέσο, Λύκειο, Απόφοιτοι-Φοιτητές) με 18 κατηχητές τα οποία λειτουργούν σταδιακά κάθε Σάββατο από τις 10.30 μέχρι τις 4.30 το απόγευμα. Εκτός από το μάθημα, που γίνεται με σύγχρονα εποπτικά μέσα (υπολογιστή και προτζέκτορα), υπάρχει χειροτεχνία, εκμάθηση ύμνων και ψαλμών, παραδοσιακών χορών, αθλητικές δραστηριότητες και συμμετοχή στο Διενοριακό Πρωτάθλημα του Αθλητικού Οργανισμού της Μητροπόλεως Γλυφάδας ο Άγιος Νέστωρ και πλούσιο παιχνίδι στους ανοιχτούς και κλειστούς χώρους της Ενορίας.
 
Στη συνέχεια οι Υποψήφιοι Κατηχητές του Φροντιστηρίου, είδαν από κοντά τους χώρους της κατηχήσεως ( Ναό και νέο Αρχονταρίκι), είδαν από κοντά τα παιδιά των 5 τμημάτων, μίλησαν με τους Κατηχητές και τις Κατηχήτριες της Ενορίας και παρακολούθησαν υποδειγματική διδασκαλία κατηχήσεως στο Γυμνάσιο σ το οποίο αριθμεί περίπου  55 παιδιά.
 
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την προσφορά κεράσματός και δύο βιβλίων της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας ως ευλογία. Οι Υποψήφιοι Κατηχητές, αποχωρώντας εξέφρασαν τον ενθουσιασμό και την ικανοποίησή τους από τα όσα είδαν, άκουσαν και την φιλοξενία που γεύτηκαν  στην Ενορία της Παναγίας στα Δικηγορικά Γλυφάδας .
 
                         

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Την Κυριακή, 14 Μαΐου 2017, στις 7:30 το απόγευμα, ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου διοργανώνει και σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον περίβολο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου με την ευκαιρία της λήξεως των πνευματικών ευκαιριών που διοργάνωσε ο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου για την περίοδο 2016/2017 καθώς και με την ευκαιρία του πέρατος των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης».

Η φετινή εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στην Πόλη των ονείρων μας, την Κωνσταντινούπολη και θα περιλαμβάνει συνάντηση τριών χορωδιών με: αναστάσιμους ύμνους και ψαλμοτράγουδα για τη Βασιλεύουσα από τη Βυζαντινή Χορωδία του συλλόγου Ιεροψαλτών Αγρινίου, τραγούδια για την Πόλη από τη Νεανική - Παιδική Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου καθώς και παρουσίαση του ορατόριου «Η Πόλις Εάλω» από την Αθηναϊκή Χορωδία Ο.Ε.Β.Υ.Χ. (Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Βυζαντινή Χορωδία) υπό τη διεύθυνση του κυρίου Μιχαήλ Μακρή. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με οργανικό μέλος (κιθάρα, μπουζούκι, λαούτο) από τους μαθητές των τμημάτων εκμάθησης μουσικών οργάνων και με χορούς από το τμήμα παραδοσιακών χορών που διοργανώνει η ενορία μας. Η λήξη των μαθημάτων του κοινωνικού φροντιστηρίου θα επισφραγιστεί με τη βράβευση όλων των εθελοντών καθηγητών που δίδαξαν φέτος στο κοινωνικό φροντιστήριο «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 • Εισαγωγή

 

 • Αναστάσιμοι ύμνοι και ψαλμοτράγουδα, συνοδεία οργάνων, για την Κωνσταντινούπολη από τη Βυζαντινή Χορωδία Ιεροψαλτών Αγρινίου

 

 • Τραγούδια για την Πόλη από τη Νεανική - Παιδική Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου

 

 • Παρουσίαση του ορατόριου «Η Πόλις Εάλω» από την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Βυζαντινή Χορωδία (Ο.Ε.Β.Υ.Χ.) υπό τη διεύθυνση του κυρίου Μιχαήλ Μακρή

 

 • Χαιρετισμός παιδιών του κοινωνικού φροντιστηρίου

 

 • Βράβευση των εθελοντών καθηγητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης»

 

 • Ορχηστρικά τραγούδια από τους μαθητές των τμημάτων εκμάθησης μουσικών οργάνων της ενορίας μας

 

 • Χοροί από τους μαθητές του τμήματος εκμάθησης παραδοσιακών χορών της ενορίας μας

Την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017, διεξήχθη το τελευταίο μάθημα της φετινής Κατηχητικής Συνάξεως του Ιδρύματος Κ.Α.Α.Π. Βούλας για το εκκλησιαστικό έτος 2016- 2017.  Κατά την σημερινή συνάντηση μας το μάθημα ήταν διαφορετικό από τις άλλες φορές. Μετά την Προσευχή ο π. Αντώνιος  Χρήστου αναφέρθηκε ρώτησε τα παιδιά τι θυμούνται από τα θέματα που αναλύσαμε όλη την χρονιά που ολοκληρώνεται σήμερα. Στο τέλος της συζήτησης με τα παιδιά, ο Κατηχητής κ. Μιχάλης Παπαργύρης έπαιξε ένα μικρό Θεατρικό με βάση αυτά που ειπώθηκαν.
 
Στη συνέχεια όπως πάντα, ακολούθησε το κέρασμα και πλούσιο παιχνίδι έξω από την Αίθουσα. Μικρό απόσπασμα από το παιχνίδι φαίνεται στο παρακάτω βίντεο:
 


 Στο τέλος, όλα τα παιδιά πήγαν στους θαλάμους ευχαριστημένα. Μένει τώρα η Εκδρομή που θα γίνει σε λίγες εβδομάδες, όπου εκεί θα δοθούν και τα αναμνηστικά δώρα για τα παιδιά.

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>
Σελίδα 1 από 273
Site Created by Pixel Orange